TAHNIAH… SITI NORDIANA JUARA GEGAR VAGANZA 2

| December 14, 2015 | 0 Comments

SITI NORDIANA
Tahniah…. Siti Nordiana yang telah pun dinobatkan sebagai juara Gegar Vaganza 2 sebentar tadi. Siti Nordiana telah membawa pulang RM100,000, pakej percutian ke Madrid, Spain dan juga trofi. Di tempat kedua ialah Faradhiya. Di tempat ketiga Ezad Lazim, sementara Nassier Wahab di tempat keempat. Acong Sweetchild pula di tempat kelima sementara Haiza di tempat keenam.

SITI NORDIANA 1Kemenangan Siti Nordiana sememangnya sudah dijangkakan. Persembahan Nana di pentas akhir juga amat memberangsangkan. Sememangnya layak untuk Siti Nordiana bergelar juara. Selain itu Siti Nordiana juga memenangi persembahan terbaik yang dipilih berdasarkan undian SMS penonton. Apa yang agak terkejut sikit, apabila Haiza mendapat tempat terakhir. Namun sudah pasti para juri lebih profesional dan mengadili dengan lebih berilmu berbanding kita semua.

Apa pun, Gegar Vaganza kali ini sememangnya menjadi fenomena di kalangan rakyat Malaysia. Ia adalah satu program yang bagus terutama untuk penyanyi lama mengembalikan populariti mereka. Semoga Gegar Vaganza seterusnya akan lebih meriah dengan penyertaan peserta yang lebih hebat. Tahniah diucapkan kepada Astro dan semua pihak terbabit atas kejayaan Gegar Vaganza 2.

"TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG YANG MENGHIDUPKAN PERKONGSIAN INI"

Tags: , , ,

Category: Hiburan

Leave a Reply