BAPA DURJANA – PELAKON REMAJA DIRATAH BAPA TIRI, SEJAK 10 TAHUN LALU

| May 12, 2015 | 0 Comments

AKSI BERSETUBUHSeorang pelakon remaja yang dikatakan pernah membintangi beberapa drama bersiri yang disiarkan oleh sebuah stesen berbayar dikatakan pernah menjadi mangsa rogol bapa tiri sejak mengahwini ibunya 10 tahun lalu.

Memetik laporan portal Rotikaya seperti yang diceritakan sumber, ibu mangsa telah tampil membuat satu laporan polis selepas anak perempuannya itu mengadu dipaksa menjadi pemuas nafsu bapa tirinya itu jika tinggal berseorangan di rumah.

PELAKON REMAJA DI ROGOL BAPA TIRIMenurut sumber itu lagi, mangsa telah menjadi mangsa kepada lelaki berusia 50-an itu sejak berumur tujuh tahun lagi di mana mangsa telah dicabul sebelum berani memperkosa mangsa ketika berumur 12 tahun.

Ketua Jabaran Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Adnan Abdullah mengesahkan menerima laporan kejadian ini dan menyatakan bapa tiri remaja berkenaan ditahan Jumaat lalu di Ampang.

“Suspek ditahan susulan laporan polis yang dibuat ibu mangsa dan kini direman hingga Khamis ini bagi membantu siasatan,” katanya dipetik dari Harian Metro.

"TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG YANG MENGHIDUPKAN PERKONGSIAN INI"

Tags: , ,

Category: Hiburan

Leave a Reply