KENYATAAN WAWA ZAINAL ISU HUBUNGANNYA DENGAN AERIL ZAFRIL | BAGI MENJAWAB PERSOALAN PEMINAT

| August 1, 2013 | 0 Comments

gambar terkini wawa zainalPelakon cantik molek Wawa Zainal, tampil dengan kenyataan pertama bagi menjawab persoalan para peminat mengenai hubungannya dengan Aeril Zafril.

Bercakap kepada Sinar Harian, Wawa Zainal memberitahu sebenarnya tiada apa yang mahu disorokkan tentang hubungan dengan Aeril Zafril kerana mereka memang rapat dan sudah berkawan lama.

Luahan Wawa Zainal : Sebenarnya tiada apa yang kami sorokkan kerana kami memang sudah lama berkawan rapat dan dia lelaki yang paling rapat dalam hidup saya ketika ini.Saya tak mahu uar-uarkan kami bercinta, tapi bila tak menjadi, kami juga yang mendapat malu. Cukuplah saya katakan kami rapat dan saya amat senang berkawan dengannya.

Dalam perkembangan sama, Pelakon ‘Cinta Qaseh’ ini turut memberitahu yang dirinya kini semakin pulih selepas menjalani rawatan tradisional akibat terkena buatan orang dan banyak berehat di Sabah sepanjang bercuti.

“Diharap dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh Wawa,dapat menjawab segala persoalam yang bermain diminda peminat dunia seni hiburan tanah air..Enjoice!!”

"TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG YANG MENGHIDUPKAN PERKONGSIAN INI"

Tags: , , , , , , ,

Category: Hiburan

Leave a Reply