TAHNIAH : EZAD DAN NOR AZEANA KINI SAH SUAIMI ISTERI

| March 31, 2013 | 0 Comments

gambar pernikahan ezad,majlis pernikahan ezad,ezad nikah,Tahniah buat Ezad Exists, telah selamat melangsungkan majlis pernikahannya dengan Nor Azeana Ramli, di Masjid Lunas, Kulim, Kedah. Berita ini mungkin mengejutkan segelintir peminat apatah lagi dia baru memutuskan pertunangan dengan Asliza Abdullah pada November lalu.Berita ini diakui sendiri oleh Ezad, dimana dia telah cuba merahsiakan perkara ini kerana bimbang tanggapan negatif peminat yang mungkin melihatnya terlalu cepat mencarikan pengganti.

Luahan Ezad : Kakak saya menemukan saya dengan Azeana tiga bulan lalu. Saya tak sangka mereka akan buat begini. Ikutkan saya malas, tetapi apabila berjumpa, saya dapati dia okay juga.Mengambil kira faktor usia yang semakin meningkat dan impian ibu bapa yang mahu melihatnya mendirikan rumahtangga, Ezad memberitahu, “Daripada melayan hati yang luka, ada baiknya saya terima saja ketentuan jodoh.

Dalam pada itu, Ezad berkongsi cerita perkenalannya dengan bakal isteri, dimana kakaknya yang memperkenalkan Azeana, seorang pengurus jualan di sebuah hotel terkenal, kepadanya.

“Tahniah diucapkan kepada pasangan Ezad dan Nor Azeana,kami doakan semoga kekal ke anak cucu..aminn”

"TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG YANG MENGHIDUPKAN PERKONGSIAN INI"

Tags: , , , , , , , ,

Category: Hiburan

Leave a Reply